2019, tasarruflu banyolar için yenilenme zamanı

Teknolojik donanımlı ürünleri ile banyolarda ekonomik, sürdürülebilen çözümlere imza atan E.C.A SEREL, bu yıl UNICERA’da ziyaretçilerini yenilenmeye davet ediyor.
2019, tasarruflu banyolar için yenilenme zamanı

Zamandan ve nakitten kazandıran ürünlerini 20 yıllık garanti ile sunan E.C.A., sektörde yine bir ilk olacak olan su ve parmak izi bırakmayan armatürlerini de ilk defa fuarda görücüye çıkarıyor.

Elginkan Topluluğu’nun, armatür ve vitrifiye alanındaki öncü ve köklü markası E.C.A. SEREL, Unicera Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı’nda sergileyeceği ürün ve teknolojilerle dikkat çekiyor. Her yıl yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken marka, bu yıl fuarda “Su yenilenmektir” konseptiyle yer alıyor. Geniş ürün gamında pek çok yeniliğe sahip şirket, banyo mobilyaları sektöründe SEREL’in yeni ürünlerini fuar kapsamında farklı bir konseptle tüketicilerle buluştururken, E.C.A. ise parmak izi ve su izi bırakmayan armatürlerini görücüye çıkarıyor.

E.C.A. SEREL markalı seramik sağlık gereçleri ve armatür ürünlerinin yurt içi dağıtım firması Elmor, kalite, tasarım ve teknolojiyi birleştiren ürünlerini 5 – 9 Şubat tarihleri arasında Unicera Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşturuyor. “Su yenilenmektir” konseptiyle sunulan ürünler, fuardaki 4. Salon, B02 no’lu E.C.A. SEREL standında sergileniyor.

Her zaman yenilikçi bir marka olduklarının altını çizen Elmor A.Ş. Genel Müdürü Enver Öz, “2019’da yenilenmenin önemine değiniyoruz. Bu kapsamda SEREL banyo mobilyalarının en yeni ürünlerini fuarda sergileyeceğiz. Geniş ürün gamımızla biz yenilenirken; tüketicilerimize de bu yeniliğe ortak olma, SEREL ile yenilikleri evlerine taşıma çağrısı yapıyoruz. Unicera’da da bu konuda ilham verecek sürprizlerle dolu bir standımız olacak” ifadelerini kullandı.

SEREL farklı ruh halini yansıtan banyolarıyla Unicera’da

SEREL banyo mobilyaları sektöründeki yeni ürün gamını Unicera’da farklı bir konseptle tanıtılıyor. Farklı mobilya ihtiyaçlarına yanıt verebileceğini vurgulayan marka, aynı zamanda herkesi kendi ruh halini yansıtan banyolar için yenilenmeye davet ediyor. E.C.A. SEREL standında düzenli, zamansız, huzurlu ve dinamik tasarımlarıyla dikkat çeken 4 ayrı banyo bulunuyor. 

2019 yılında banyo gereçlerinde tasarım, teknoloji ve kalitenin bir arada sunulduğu ürünlerin önemine dikkat çekmeyi hedeflediklerini hatırlatan Öz, SEREL markası ile mobilya sektörüne de en uygun çözümleri sunacaklarını vurguladı.

Parmak izi ve su izi endişesine son veren armatürler ilk kez Unicera’da sergilenecek

Hijyen alanındaki “ilk”lerine bir yenisini ekleyen E.C.A. yeni kaplama özelliği sayesinde, parmak izi ve su izi bırakmayan armatürlerini ilk kez Unicera’da lanse edecek. Bu yeni teknoloji sayesinde tüketicilerinin önemli sorunlarından birine daha E.C.A. farkıyla çözüm üretmekten mutluluk duyduklarını belirten Öz, Biz tüketicilerimizin E.C.A. markasının kalitesine, dayanıklılığına ve hizmetine olan güvenleri sayesinde pazarda en çok tercih edilen markayız. Tüketicilere sunacağımız bu yeni teknoloji ile sektöre yön vermeyi ve talebi etkilemeyi sürdüreceğiz” dedi.

Geçtiğimiz yıl bazı ürünlerinde devreye aldıkları 20 yıl garanti ile ‘’Yıllarca Beraber Olmak Garanti!’’ dediklerini hatırlatan Öz, bu yıl fuarda bu mottoyla da varlık göstereceklerini ifade etti.

 


Paylaş:

Dekorasyon


Notice: Undefined index: Dosya in /home/yp/public_html/icerik.php on line 331