2016 Sinpaş Gyo İçin Ödül Yılı Oldu

Gayrimenkul sektörünün öncüsü Sinpaş GYO, 2016’da ödülden ödüle koştu
2016 Sinpaş Gyo İçin Ödül Yılı Oldu

Türkiye’de yaşam ve konut anlayışına yepyeni bir soluk getiren Sinpaş GYO, 2016’yı daçok sayıda ödülle kapatıyor. 42 yıllık Sinpaş güvencesiyle bir başarı öyküsüne dönüşen Sinpaş GYO, 2016 yılında aldığı 13 ödülle gayrimenkul sektöründeki öncülüğünü taçlandırdı. Sinpaş GYO, Türkiye’nin yanı sıra uluslararası platformlarda da birçok saygın ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

5 dalda Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’ne (EuropeanPropertyAwards) layık görülen Sinpaş GYO,Avrupa ve Amerika’nın prestijli kuruluşlarından da satış, ciro, proje geliştirme, mimari ve pazarlama alanlarında ödüller alarak, toplam 13 ödül ilerekor kırdı.

42 sene önce genç bir mühendisin müteşebbis ruhu ile kurduğu Sinpaş, bugün Türkiye’nin gayrimenkul sektöründeki en köklü kuruluşlarından biri.Kurulduğu yıllardaki felsefesi sadece ev yapmak olanSinpaş,1980’li yıllarda sahil bölgelerinde yaptığı evleri Ankara, İstanbul gibi metropollerde satarak farklı bir pazarlama stratejisi izledi.  Böylece pek çok sektörel ilkte olduğu gibi konutu bir ürün olarak pazarlamanın fikir babası da SİNPAŞ oldu.

Sinpaş GYO, Türkiye’deGayrimenkule Bakışı Değiştirdi

Sinpaş’ın tecrübesi ve güvencesiyle kararlı adımlarla yol alan Sinpaş GYO da (Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı)Türkiye’deki gayrimenkul sektörüne yepyeni bir soluk getirdi. Sinpaş GYO’nun hem konut tasarımına hem yaşam alanlarına yönelik bakış açısıyla imza attığı projeler, sektöre yenilikçi bir perspektif kazandırdı. Başta İstanbul olmak üzere, Ankara ve Bursa gibi Türkiye’nin en önde gelen şehirlerinde yaşayanlar, mimarisi ve peyzajıyla yeni bir kent yaşamı anlayışıyla tanıştı.

Yenilikçi, Özgün ve Kazandıran Projelere İmza Atarak Yükselen Sinpaş GYO Sinpaş GYO Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekinci,ödüllerle tescillenen başarının sırrını şu sözlerle açıkladı:

“Sinpaş GYO, halka arzının 10. yılında aldığı çok sayıda ödülle, gayrimenkul sektöründeki kalitesini ve başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu. Sinpaş GYO projeleri, lokasyon, inşaat kalitesi, peyzaj ve sosyal donatılarıyla yatırımcılar açısından da her zaman en çok kazandıran projeler oldu. Yenilikçi ve özgün projeler üretmemiz, bize ödüllerle taçlanan bu başarıyı getirdi.” dedi.

Uluslararası Ödüllerle Taçlanan Bir Başarı Öyküsü

Sinpaş GYO lanse ettiği yeni projeleriyle de sektöre öncülük etmeyi sürdürüyor.İstanbul’un seçkin semti Bomonti’de yükselen ve şehrin simgelerinden biri olmaya aday,Türkiye’nin ilk ‘HIGHLIFE’ temalı projesi Queen Central Parködüllerin de kraliçesi oldu.

Queen Central Park,  dünyanın önde gelen gayrimenkul ve inşaat sektörlerinin değerlendirildiği EuropeanPropertyAwards’ta (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 5 ödül alarak büyük bir başarıya imza attı. İstanbul’u taçlandıran Queen Central Park, ‘Architecture SingleResidence’ (Konut Mimarisi), ‘Residential Development’ (Gayrimenkul Geliştirme) ve ‘Residential High-rise Architecture’ (Yüksek Bina Mimarisi) kategorilerinde üç ödül birden kazandı.

Anadolu Yakası’nın yükselen bölgesi Sancaktepe’de doğayla iç içe yaşam sunan Aydos Country, özgün tasarlanmış web sitesi ile Developer Website’ ödülüne layık görüldü. Benzersiz mimarisi ve Ege’nin efsaneleşen güzellikleriyle Ankara’da Ege hayalini yaşatan Ege Vadisi ise örnek dairesiyle ‘Interior Design Show Home’ ödülünü aldı.

Satış ve Proje Geliştirmede En Saygın Ödüller

Sinpaş GYO’nun 2016 yılında aldığı ödüller arasında satış, ciro ve proje geliştirme ödülleri de yer aldı. Türkiye’nin en saygın ekonomi dergilerindenCapital ve Ekonomist Dergisi, Sinpaş GYO’yu‘Real EstateAwards’da 3 dalda ödüllendirdi. Sinpaş GYO, Türkiye gayrimenkul sektöründe ciro ve proje bazında en çok satış yapan ve en çok proje geliştiren kuruluşlar arasında yer aldı.

2016’da ayrıca Astrid Pazarlama Ödülü ‘En İyi Wellcome Kit’, Summit Marketing EffectivenessAwardsQueen Central Park-En iyi Web sitesi ve Aydos Country- Facebook Canvas modeli Platinum ödülleri de yine Sinpaş GYO’nun oldu.

Sinpaş GYO’nun 2016’da Aldığı Ödüller:

  1. Astrid  Pazarlama Ödülleri – MoreCard – Bronz Ödül – En İyi Wellcome Kit
  2. Capital& Ekonomist – Real EstateAwards – Ciro bazında en çok satış yapan 4.lük ödülü
  3. Capital& Ekonomist – Real EstateAwards – Proje bazında en çok satış yapan 4.lük ödülü
  4. Capital& Ekonomist – Real EstateAwards – En çok proje geliştiren 7.lik ödülü
  5. EuropeanPropertyAwards – Aydos Country – En iyi web sitesi
  6. EuropeanPropertyAwards – Ege Vadisi – En iyi iç dekorasyon  
  7. EuropeanPropertyAwards – Queen Central Park – En iyi Konut Geliştirme
  8. EuropeanPropertyAwards – Queen Central Park – En iyi Kule Mimarisi
  9. EuropeanPropertyAwards – Queen Central Park – En İyi Yüksek Bina Mimarisi
  10. Summit Marketing EffectivenessAwards- Queen Central Park- En iyi Web sitesi
  11. Summit Marketing EffectivenessAwards- Aydos Country- Facebook Canvas modeli Platinum ödülü

12.Interactive Media Awards-Üstün Başarı Ödülü-Aydos Country-Web Sitesi

13.Interactive Media Awards-Best In Class-Sınıfının En İyisi-Queen Central Park-Web Sitesi

 

 


Paylaş:

Haberler