2017 ev dekorasyonu trendlerinde doğallık ön planda

Yeni yıl beraberinde yeni başlangıçları da getiriyor.
2017 ev dekorasyonu trendlerinde doğallık ön planda

Değişikliğe evlerinden başlamak isteyenler için 2017 dekorasyon trendleri bu yıl evlerin modasını belirliyor. Evlerde yeni yıla özel küçük değişiklikler yaparak yaşam alanlarını geliştirilebileceğini belirten Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İç Mimar Kubilay Yıldırım; 2017’de evlerde koyu yeşil ağırlıklı dekorasyonun yanı sıra doğal ürünlerin kullanılmasını öneriyor.

Yeni başlangıçlar yapmak için en çok tercih edilen zaman olan yeni yılda yaşam alanlarına yapılacak küçük dokunuşlarla tüm atmosferi değiştirmek mümkün. Evlerine daha modern bir görünüm katmak isteyenlere için 2017 ev dekorasyonu trendleri ipuçlarını veriyor.

Küçük objelerle yeni bir yaşam alanı oluşturmanın mümkün olduğunu belirten Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İç Mimar Kubilay Yıldırım;  yeni yılda cesur tonlarda renklerin ve doğal materyallerden aksesuarların kullanılmasını öneriyor.

Güçlü renklerle evlere cesaret katın

Yeni yılda çam ağacını anımsatan yeşilin koyu tonu evlerin olmazsa olmaz koyu renk tonu oluyor.

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İç Mimar Kubilay Yıldırım; "Yatak odası gibi odalarda kullanılacak koyu yeşil duvar boyası, yine yeni yılın trendi olan doğal keten ve sahte kürk örtülere uygun zemin hazırlıyor. Cesur bir ton olan koyu yeşili tekli koltuk, minder ya da dekoratif küçük yastıklarda kullanmak hem ortama derinlik katıyorve güçlü bir görüntü sunuyor” dedi.

Ev dekorasyonunda da sürdürülebilirlik ön planda

2016 yılında olduğu gibi 2017 yılında da ev dekorasyonunda çevreci yaklaşımlar devam ediyor.  Mobilya malzemelerinden kumaşlara ve küçük objelere kadar sürdürülebilir malzemeler ön planda oluyor.

Mekanlara sıcaklık ve doku kazandıran şık bir malzeme olan mantarın 2017 yılında kullanımınn artacağına değinen Yıldırım;  “Notları astığımız mantarlar 2017’de başka objelerde de yaygınlaşıyor. Mantar, evlerde küçük bir kahve sehpası olarak kullanıldığı gibi evlerdeki gürültüyü absorbe eden yapısıyla tüm duvarın kaplaması için de kullanılabiliyor” dedi.

Detaylı bilgi için: http://www.kulelievleri.com/


Paylaş:

Yapı ve Sektörel Haberler