Mar Yapı, G - YOO Inspired by Starck projesi 24.11.2014

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, G - YOO Inspired by Starck'ın tanıtımında yaptığı konuşmada, proje hakkında bilgi verdi.
Mar Yapı, G - YOO Inspired by Starck projesi 24.11.2014

Münir Özkök, Mar Yapı olarak gayrimenkul sektöründe “Erişilebilir Lüks” tanımlamasını yaratmak ve yerleştirmek istediklerini söyledi. Özkök'ün konuşmasının tam metni şu şekilde:

Değerli Basın Mensupları,
Yoo’nun yöneticileri Sevgili Philippe Starck; Sevgili John Hitchcox
Sayın Konuklar ;
Ve Çalışma Arkadaşlarım
Hepiniz Hoş geldiniz…
Yoğun gündeminizden bizlere vakit ayırıp davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Büyük bir heyecan ve keyif ile hazırlandığımız G  YOO Inspired by Starck projemizi hayata geçirmek üzere  buradayız.
Bizler MAR YAPI olarak İstanbul’un yeni yüzünü yaratmaya adayız. Ürettiğimiz projelere yeni bir tanımlama getirmek istiyoruz : “Erişilebilir Lüks” .
Size “Erişilebilir Lüks” derken neyi kastettiğimizi anlatmak isterim:  
Yenilikçi tasarım
Global standartlara paralel kalite 
Yüksek yaşam konforu 
Ve en önemlisi bütün bu değerlere uygun şartlar ile ulaşma imkanı 
Mar Yapı olarak gayrimenkul sektöründe “Erişilebilir Lüks” tanımlamasını yaratmak ve yerleştirmek istiyoruz. 
Erişilebilir Lüks hayalini kurduğumuz zaman G projesini dünyada tasarımı kitlelere ulaştırmakla bilinen dahi tasarımcı Philippe Starck imzası ile gerçekleştirmeyi doğru bulduk.   
Yine Suyabatmaz Demirel Mimarlık tarafından tasarlanmış olan  G projesinin  iç tasarımını dünyanın kendi alanında en bilinen, en tanınan ve bugün aramızda olan Philippe Starck imzası ile gerçekleştiriyoruz.
Yaşayan en ünlü dahi tasarımcı ve ekibinin yarattığı, hayallerin yuvaya dönüştüğü, hümanist ve sevgiyle tasarlanmış ortak alanlarının yaşam stilinizi yansıttığı bir projedesiniz. Müthiş bir ekibi biraraya getirmeyi başardık. Bununla da gurur duymak;  biraz da şımarmak hakkımız. 
YOO Inspired by Philippe Starck ekibi dünyanın birçok şehrinde ve çeşitli zaman dilimlerinde, onlarca insanın yaratıcı çalışmasını bir araya getirdi. Dünyanın çeşitli noktalarında ışıkları hiç sönmeden tasarımcılar ve diğer disiplinler çalıştı.  
G Inspired by Starck için erişilebilir lüks kavramını hayata geçirmeyi başardılar. 
Değerli basın mensupları,
Sevgili Philippe Starck, 80’lerde tüm dünyada yaptığı çeşitli ürün tasarımlarıyla ün kazanmış, takipçileri olmuş, dünyanın yaşayan en ünlü tasarımcısıdır. Tasarladığı ürünler,  ünlü limon sıkacağı örneğinde olduğu gibi herkesin satın alabileceği ürünlerdir. Tasarımlarını gözlük, mobilya, motosiklet hatta rüzgâr tribününe kadar geniş bir yelpazede yansıtmaktadır.  
Ürün tasarımlarının yanı sıra yarattığı iç mimari tasarımlar da büyük yankı yarattı Çalışmaları dünyanın dört bir yanında kullanıcılarıyla hayat buluyor. Türkiye’deki en büyük çalışmasının projemizde olması bizim için ayrıca bir gurur kaynağı. 
Demokratik dizayn kavramını ortaya atan Philippe Starck, inandığı bu değerleri G - yoo inspired by Starck projesinde bizlerle birlikte hayata geçirdi. Yarattığı evlerin ya da mekanların sadece toplumun ‘zengin’ olarak nitelediği kişilerce alınabilmesini ve kullanılabilmesini değil,  esas olarak daha geniş kitleler tarafından erişilebilmesini hedeflemektedir. İşte Mar Yapı ve Yoo Inspired by Starck firmalarının vizyonalrı bu noktada birleşti.  
Sevgili Starck için üst düzey ve lüks bir tasarım, her zaman çok pahalı olmak zorunda değil; tek önemli kriteri özgürlük… Hayal ettiği özgürlüğü ve güzelliği bizim projemizde hayata geçirdiği için hepinizin huzurlarınızda kendisine ve YOO fikrinin yaratıcısı John Hitchcox’a teşekkür etmek istiyorum.  
Bizler onlarla arkadaş olduk, dost olduk, hedeflerimizde ruh eşi olduk. Birlikte hayal kuruyoruz, çalışıyoruz, çalışırken çok eğleniyoruz,  eğlenirken yaratıyoruz.  Ve gelecek için ümitleniyoruz!
Bizle birlikte burada olduğunuz için sizlere tekrar teşekkür ederken şimdi sözü YOO firmasının fikir önderi John Hitchcox’a veriyorum.


DİĞER HABERLER