Rönesans Avia Park projesi 2.12.2014

Rönesans Holding’in 24 ayda tamamladığı Avrupa’nın En Büyük AVM’si Avia Park, Ruslara eşsiz alışveriş imkanları ve eğlenceyi bir arada sunuyor.
Rönesans Avia Park projesi 2.12.2014

Rönesans Holding tarafından inşa edilen ve 495 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen Avia Park AVM, 28 Kasım 2014’te yapılan törenle açıldı.

Toplam 235 bin metrekarelik kiralanabilir alanda 550 mağaza, 128 bin metrekarede hipermarket, spor ve sinema gibi kalıcı mekanların bulunduğu Avia Park Moskova, en yeni teknolojiyle donatılmış eğlence tesislerini de içinde barındırıyor. 17 salonda ziyaretçilerin film seyretmenin keyfine varacakları Rusya’nın en büyük 2. multiplex sinemasına sahip olan merkez, koridorunda yer alan 6 metre çapında ve 22 metre uzunluğundaki akvaryumuyla ise başta çocuklar olmak üzere herkesi hoş bir sürprizle karşılıyor. Ziyaretçilerine bir yaşam merkezinin rahatlığını ve konforunu da yaşatmayı hedefleyen Avia Park bünyesindeki 750 metrekarelik buz pateni salonunda ve 10 bin metrekarelik bir alanda yer alan Rusya’nın ilk ve tek eğlence merkezi Kidzaniya’da çocuklar bir yandan eğlendirirken diğer yandan da eğitilecekler.  


DİĞER HABERLER