VADİ KULE KARTAL

Projeyi Takip Et
Kartal / İstanbul Anadolu Yakası
Konut Sayısı : 98
Konut Seçenekleri : 1+1,2+1,3+1
Metrekare Aralığı : 66-138
Teslim Tarihi : 2015-03-01
Fiyat Aralığı : 300000-787000
ESTANBUL YAPIESTANBUL YAPI PROJELERİ İÇİN TIKLAYIN

Proje Teslim Tarihi : Projedeki dairelerin Ocak 2015'te teslim edilmesi planlanıyor.

Kartalın yükselen yeni değeri Vadikule. Hem yaşam, hem iş, hem de tatilin yeni adresi. Görsel zenginliği, sunduğu imkanları ve lokasyonu ile yaşamanıza değer katacak Vadikule Kartal kalitesi güvenliği ile sizlere konforu yaşam kalitesini sunacak. Adliye Sarayı'na 5 dakika, Sahil Yolu'na 3 dakika, Minibüs Yolu'na 2 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanına 15 dakika, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 5 dakika, Marmaray Projesi'ne 2 dakika

• 4.223 m² arazi üzerinde toplam 18.500 m² inşaat
• 3.500 m² yeşil alana sahip
• 22 normal kat + zemin kat + 2 bodrum katta toplam 98 daire ve 3 dükkan
• Projede (3+1) 34 daire, (2+1) 44 daire ve (1+1) 20 daire mevcuttur
• Zemin katta dükkanlar 1. bodrum katta sosyal tesisler ve kapalı otopark, 2. bodrum katta kapalı otopark bulunmaktadır

TEKNİK ŞARTNAME. . .

TARİF VE KAPSAM
Düzenleme şeklinde arsa payı karşılığı inşaat (bina) yapımı ve gayrimenkul Satış vaadi Sözleşmesi’nin ayrılmaz eki olan işbu fenni şartname, söz konusu gayrimenkul üzerinde, müteahhit tarafından inşa edilecek binalarda, bahçede, çevre düzenlenmesinde kullanılacak malzemeleri, uygulamaları, tüm teknik estetik detaylandırmada uyulması gereken hususları ve ilgili standartları belirtir. İnşaatlar en yeni teknoloji ve modern malzeme ile yapılacak olup lüks sınıftır. Müteahhit kendi bağımsız bölümlerine uygulayacağı ilaveleri, yenilikleri, malzeme kalitesinin arttırılması ve benzeri iyileştirmeleri arsa sahibinin bağımsız bölümlerine de eksiksiz olarak uygular. Yerli ürünler TSE, ithal olanlar da kendi ülke normlarına uygundur. İşbu fenni şartnamede belirtilmemiş hususlarda T.C. Bayındırlık Bakanlığı Yapı işleri Umumi Şartnamesi. T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Elektrik İç Tesisatı Yönetmeliği ve Fenni Şartnamesi. Sıhhi Tesisat, Kalorifer, Doğalgaz Tesisatı Fenni Şartnameleri ile diğer yürürlükteki kendi alanlarında geçerli şartnameler esas alınır.

PROJELENDİRME ESASLARI
Hedef kitle gözetilerek, 3 değişik büyüklükte daire planlanması amaçlanacaktır. Hedef kitle güvenlikli bir site içinde huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürmek isteyen, kültürlü iyi gelirli kişilerden oluşur. İnşaatlar betonarme karkas, dış cepheleri izolasyonlu olup, üzerlerinde silikonlu boya, cam, granit, aluminium kompozit panel, seramik vb. kaplamalar bulunur. Sosyal tesislerin, rekreasyon, spor ve eğlence alanlarının ve sitenin kendi ihtiyacını karşılayacak ticari alanların planlanmasına özen gösterilir.

Sosyal tesislerin kapalı olanları: Yüzme havuzu, sauna, squash, masa tenisi, aletli jimnastik.
Açık Olanları: Yüzme havuzu, çocuk parkı, otopark, sundurma altıdır. Diğer mekanlar cafe ve bardır.

MÜTEAHHİDİN SORUMLULUĞU

İnşaatın teslimini takiben belirlenen kusurlar binaların sağlamlığını, kaliıesini, tesisatların çalışımını etkileyecek boyutta ise, müteahhit tarafından hiçbir bedel talep edilmeden 1 ay İçinde giderilir. Kombi, görüntülü diyafon vs. ile ilgili olarak imalatçı firmalardan aldığı garantileri eksiksiz olarak arsa sahibine teslim edecektir.

PROJELER
Vaziyet planı, mimari, statik, mekanik, elektrik, ısı yalıtım ve kanal projeleri yürürlükteki tüm yönetmeliklere uygun olarak hazırlanacak olup uygulama için gerekli kısımlar (kapı pencere, merdiven, mutfak, banyo, wc. cephe vb.) detaylandırılacaktır.

İZOLASYON İŞLERİ
Binanın toprak seviyesi altında kalan kısımlarının oturduğu alanlar, yan yüzeyler dış bohçalama suretiyle 2 kat polyester taşıyıcılı bitümlü membran ile suya karşı yalıtılır. Bu kısımların betonları geçirimsizlik katkılıdır. İzolasyon üstü 3 santim kalınlıkta XPS levhalar ile kaplanır. Bu uygulama balkon ve terasların döşemelerinde de uygulanır. Çatı katlarındaki izolasyonlar su-ısı-buhar kesici tabakalardan oluşur. Kullanılan ıslak mekanlar, altı boşluk olan döşemeler de aynı şekilde ısı ve suya karşı izole edilecek olup, katlar ve daireler arasında sese karşı izolasyon yapılır. Binaların dış cephe duvarları altı açık olan döşemeler gibi yüzeyler ve bina dışı 30 dansite, birbirine geçmeli 50 mm.olup XPS levhalarla izole edilir.

KABA İNŞAAT
kalıplar 8OOO-12000 devir dakika vibratör etkisine dayanıklı, takviyeli, betonun suyunu sızdırmayacak şekilde çakılır. Tesisat deliklerinin yerleri, havalandırma, baca, su, kalorifer, elektrik vb. için, projede işaretlenerek bu kısımlar betonarme demirsiz ve kenarları takviyelidir. İnşaatta tünel veya hazır kalıp sistemi kullanılır. İnşaatta TS 11222’ye göre (C40 sınıfı demirli beton kullanılır. Dış sıcaklık +3 derece santigrat ve altı ise priz hızlandırıcı katkılı heton kullanılır. Dolgu betonları 250 dozludur. Betonarme demirleri nervürlü, kütükten çekme, St111 kalitedir. St IV B kalitesinde hasır demiri de döşemelerde kullanılabilir. Demirler kalıplara yerleştirilirken plastik pas payı takozları kullanılır. Kazı işlerini takiben, istinat duvarları, drenajlar, kanallar, tesisatlar yapılır. Toprak dolgu yapılacak kısımlar vibrasyonlu tokmak veya kompaktörle sıkıştırılarak, üzerlerine 15 cm.lik blokaj yapılarak 250 dozlu grobeton dökülür. Bahçe düzenlemesinde, stabilize edilmeyen (çökmelere karşı) toprak zemine beton veya diğer döşeme işlemleri yapılmaz. Zemin sularıyla binaların çevrelerindeki yağmur sularını toplamak için bina, kapalı otopark çevre ve girişlerine kurulacak drenaj sistemi yağmur kanalına bağlanır. Kapalı garaj girişleri ve benzeri yağmur suyunun toplanabileceği eğimli ve alçakta kalan kısımlara döküm ızgaralı yağmur suyu toplama kanalları tesis edilir. Ayrıca bahçe sulaması ve temizlik işleri içi artezyen açılır. Bina dış cepheleri geçmeli granüle şistli Yurtbay-Delta veya muadili marka 19 cm’lik izolasyon tuğlası kullanılırak perlitli harç ile örülür. Bina içindeki bölme duvarları, tesisat borusu geçtiği takdirde 19 cm’lik, geçmeyenler ise 8.5 cm’lik delikli tuğla ile örülür. Çatılar çelik taşıyıcılı oturtma çatı olup, ısı yalıtımlı olup bakır veya kiremit ile kaplanır. Bacalar uygun şapkalar ile örtülüp sıvanır, baca ve çatı kapakları bakır ile kapatılır.

ATIK SU, YAĞMUR SUYU TESİSATLARI, DERE VE OLUKLARI
Tesisatta Dizayn veya muadili marka 3.2 mm et kalınlığında, polipropilen malzemeden imal edilmiş boru ve fittingsler kullanılır. Tesisat boruları bir alt katın asma tavanı içinden geçirilir. Düşük döşeme yapılmaz. Tesisat kanallardan (şaftlar) geçirilir. Yağmur iniş boruları 100-I25mm çapında bakırdır. Binada bodrum katında, kapalı otoparkta, diğer zemin kattaki kısımlarda, dükkanlarda koku önlemeli hareketli ve çıkar başlıklı, teraslarda ise yaprak tutuculu sifonlar kullanılır. İniş borularının alt ucunda bakım ve temizleme kapakları bulunur. Düşey - yatay kolon bağlantıları ve eksenden sapan kolonlar, açık dirsekle yapılır. Kolonların üst uçlarına bina dışına uzatılarak üstlerine havalandırma şapkası takılır. Mutfaklar dışındaki tüm ıslak mekanlarda (balkon, banyo, tuvalet, teras, bodrum vs.) yer sifonu eviye lavabo, banyo küveti, duş küveti çıkışlarında ECA ARTEMA veya muadili marka sifonlar kullanılır. Klozetler duvardan asma, depoları ankastre tiptir. Mutfaklarda bulaşık makinesi ve mutfak eviyesi için giderler bırakılır. Dereler, iniş boruları, kelepçeler 12 No. Bakırdandır. Gizli derelerin içleri izole edildikten sonra özel izolasyon malzemesi ile kaplanır. Yatayda belirli aralıklarla bakım ve temizleme rögarları bırakılır. Kanal bağlantıları esnek spiral tip çift katlıdır.

SOĞUK SU TESİSATI
Daireler, dükkanlar, kapıcı dairesi, bahçe sulaması için müstakil İski mukavelesi yapılabilecek şekilde tesisat projelendirilir. Borular ve fittingsler, polipropilen malzemeden seçilir. Vana, çek valf gibi elemanların sarı ve bronz olanları ECA -veya muadilinden seçilir. Sayaçlar apartman bodrum katında hidrofor çıkışlarından sonra monte edilecek olup, geri tepmeye karşı klapeli, ECA veya muadili cekvalf takılır. Tesisat bacalarından, döşeme ve duvarlardan geçirilen borular yalıtılır. Rezervuarlar ankastre, klozetler duvardan asma hilton tipi dışındaki tüm lavabolar duvardan asma, yarım ayaklı olup tüm malzeme Vitra veya muadili kalitede markadandır.

HİDROFORLAR
Hidroforlar sosyal tesislerin veya bahçenin altına yapılacak olup, yeterli kapasitede Wilo Trfifaze motorlu veya muadili paket tipten düşey santrifüj pompalı kumanda tablosu, basınç şalteri, cekvalfi üzerinde olan, arıza halinde geçişli çalışabilen, yedek emniyet pompalıdır. Hidroforlarda ayrıca asgari 3000 litrelik basınç tankı bulunur.

SICAK SU TESİSATI
Kombilerden ıslak mekana (sıcak su musluklarına) kadar döşenecek sıcak su boruları, poliüretan izolasyonlu alüminyum folyolu boru olucaktır. Dağıtımlar deliksiz alüminyum folyolu Dizayn veya muadili markadan oksi stabil boru olup, fittingsler de yine aynı cinstendir. Bağımsız bölümlerin sıcak su temini, kaloriferlerde de kullanılan Buderus veya emsali marka doğalgazlı, kombi veya boylerli kazanlar vasıtası ile olur. Mutfak ve duşlarda sıcak su tesisatı bulunur.

KALORİFER TESİSATI
Tüm radyatörler Alurad veya muadili marka alüminyum olup, montaj yerleri, boyut ve modelleri proje çiziminde belirlenir. Banyo ve tuvaletlerde Alurad havluluk tipi radyatörler ve muadili konulur. Radyatörlerin su çıkışına debi ayarlı, sıcak su girişlerine de termostatik vana takılır. Kalorifer tesisatı alüminyum folyolu boru döşenir. Boşluklardan ve soğuk mahallerden geçen tüm borular poliüretan, boru izocam gibi malzemeyle izole edilir. Döşeme altından boru geçirmemeye çalışılır. Dairelerde, çıkacak kapasiteye göre. BUDERUS veya muadili marka hermetik kombi veya yoğuşmalı kazan takılır. Kullanılacak doğalgazlı kombiler orijinal boylerleri ile birlikle monte edilir. Mutfaklarda, banyolarda aspiratör için müstakil baca yapılır.

DOĞALGAZ TESİSATI
Binalardaki doğalgaz tesisatı, kalorifer ve sıcak kullanım suyu, mutfaklarda ocakla kullanılacak şekilde projelendirilir. Tesisat çelik doğalgaz borusu ile döşenerek üstü antipas boya ile boyanır. Doğalgaz kombi ve ocak bulunan mekanlara sesli gaz alarmı takılarak binaların ana doğalgaz giriş hattı üzerinde, birer adet selenoid gaz kesici vana, gaz kaçak dedektörü bulunur.

ELEKTRİK, TOPRAKLAMA, PARATONER TESİSATLARI
her binanın elektrik tesisat ve kofre hatları müstakil olarak projelendirilir. Arazinin yüksek noktalarına bina’yı yıldırımdan koruyacak paratoner tesisatı yapılır. Bodrum katlardaki elektrik tesisatı sıva üstü ise tavandan asma kanallar içinden geçirilecek olup, tesisatta kullanılan elektrik borusu, buat, kasa gibi elemanlar Metesan veya muadili markalardan aleve dayanıklı tipten prizler, anahtarlar Viko, Lengrand, Metesan veya muadili kaliteli ürünlerden seçilir. Sayaç, sigorta, şalter, merdiven otomatiği, koruma röleleri ve benzeri tüm elektrik elemanları Siemens veya muadili marka olup, sactan statik boyalı tevzi panoları içine monte edilir. Yapılacak topraklama tesisatında asansörler, hidroforlar, kombiler, kazanlar, doğalgaz boruları, elektrik panoları ve su sayaçları madeni ve sulu iletkenler, motorlar, ve benzeri iletken elemanlar, elektrik şartnamesine uygun olarak topraklanacaktır. Binaların giriş kapısının önü, apartman antresi, merdivenlerin sahanlıkları, kapalı otoparkın giriş kapılan ve iç aydınlatması genel kullanıma mahsus yerlerin ışıklandırması için sahanlıklar, apartman giriş holü vb. kısımlarda enfraruj detektörler takılır. Binalardaki dairelere kapıcı dairesi bina giriş kapısı, kapalı otopark arasında görme ve konuşmayı sağlayan ziller ve kapı otomatiği ile bağlantılı renkli monitör ve telefon sisteminden oluşan kombine sistem tesis Edilir. Peyzaj ve elektrik projelerinde belirtildiği gibi, binaların çevresinde, bahçede ve duvarlarda ışıklandırma elemanları bulunur. Direkler ve armatürler çelik, alüminyum gibi malzemelerden, fanusları kırılmaz polikarbonat malzemeden seçilir. Her bağımsız bölümün ayrı saatleri bodrumda bir çelik pano içinde toplanır. Tesisat trifaze olup, bağımsız bölümlere giden hatlarda gecikmeli Siemens veya muadili otomatik sigortalar bulunur. Elektrik kabloları Pireli (eski Siemens) marka veya muadilidir. Odalarda köşelerde ve kapı yanı duvarlarda asgari ikişer adet priz konulur. Mutfaklarda elektrikli fırın, mikrodalga, bulaşık makinesi ve normal prizlere ilaveten ayrıca tezgah üstünde de prizler bulunur. Banyoda, tuvalette asgari birer adet, ayrıca lavabo yanına da priz konulur. Dairelerde klima tesisatı da döşenir.

TELEFON, KABLOLU TELEVİZYON VE UYDU TESİSATLARI
Bağımsız bölümlerin tüm odalarına üçer adet telefon hattı için priz tesisatı döşenir. Tüm odalara ankastre koaksiyal kablolu uydu ve kablolu yayın için tesisat döşenir. Sitede Hotbird ve Astra uydu yayınlarını alabilecek merkezi sistem kurulur. Süratli internet (DSL) için fiber optik kablo ile gerekli tesisat dairelere çekilir.

JENERATÖRLER
Binaya 380 Volt trifaze dizel motorlu ve sese karşı izole jeneratör tesisatı yapılacak olup, gücü elektrik kesilmesi halinde asansörleri, hidroforları, bina dışı ışıklandırmasını, kapalı otopark, bodrum kat, apartman giriş holü, merdiven aydınlatmasını, kameralı güvenlik sistemini besleyecek güçte seçilir. Jeneratör elektrik kesilmelerinde otomatik olarak devreye girer ve şebeke cereyanının gelmesi halinde kendiliğinden devreden çıkar.

ASANSÖRLER
Binada bodrum katlardaki kapalı garajdan başlayarak en üst kata kadar çıkan birer adet tam otomatik, paslanmaz desenli çelik, otomatik açılır kapılı, asgari 5 kişilik kabinli, yönetimle irtibatlı, dahili telefonlu, müzik yayınlı, kademesiz çift hızlı, ithal malt malzemeden imal edilmiş birer asansör bulunur. Makine dairesi ses ve ısı yalıtımlı ve sıcak havayı dışa atan aspiratörlüdür. Buraya çok telli kablolu bir telefon kablosu çekilir.

PARMAKLIKLAR, DEMİR DOĞRAM ALAR, APARTMAN GİRİŞ VE OTOPARK KAPILARI
Yangın merdivenine açılan kapılar dumana, darbeye, sese dayanıklılık normlarına uygun olarak KALE veya muadili markadır. Apartman giriş kapısı ve aksesuarları içi dolu alüminyum profilden ve 6 mm’lik emniyet camlıdır. Kapılarda hidrolik kapatma, kapı açma otomatiği bulunur. Otopark girişlerine galvaniz çelik panel arası poliüretan dolgulu, katlanır sistem elektrik motorlu uzaktan kumandalı kapı takılır.

PENCERELER, BALKON KAPILARI, DENİZLİKLER, PANJURLAR
Bunlar Veka, Rehau veya muadili markalardan, ahşap görünümlü pvc dir. Camlar 4+20+6mm Boşluklu LOW-E kombinasyonlu ısıcamdır. Pencere altlarındaki denizlikler ve kapı eşikleri Tabii granittendir. Binalardaki bağımsız bölümlerin dış cepheye bakan kapı ve pencerelerindeki panjurlar poliüretan dolgulu alüminyum lamelli elektrik motorludur.

DAİRE İÇİ KAPILAR
Bu kapılar ve kasaları masif ağaç üzerine meşe veya diğer beğenilen seri ağaç kaplamalı cilalı tiptendir. Kilitleri Kale veya Ito muadili ve rulmanlıdır. Oda kapılarının camları kenarları pahlı ve 6 mm kalınlıktadır. Kanatlar 3 er adet menteşeli ve kasa araları silikon cemalıdır.

ŞAPLAR, PARKELER, DÖŞEME KAPLAMALARI
Şaplar özel agrecalı ve kendi yayılan cinstendir. Islak mekanlardaki şaplar geçirimsizlik katkılıdır. Salon ve odalar birinci sınıf masif fırınlanmış kuru boy parke ile kaplanacak olup meşe, maun vb. sert ağaçtandır. Süpürgelikler de buna uygun seçilir. Kullanılacak cila ipek mat görünümlü, sertleştiricili su bazlı olup, talimatına göre 4 kat tatbik edilir. Dairelerin antre hol, koridor, banyo ,wc, duş, çamaşırlık ve balkonlarının zemini Seranit, Çanakkale, Vitra veya muadili markalarından birinci sınıf seramiklerle kaplanacak olup, kapı geçişlerinde Metal profil bulunur. Müteahhit isterse aynı kalitede Alman veya İtalyan mallarını da kullanabilir. Apartman girişinin dışı ve antre merdiven sahanlıklarının yerleri, merdivenleri tabii granit plakalar ile kaplanır. Bina dışındaki granitler yağmurda kaymayan cinsten ve yüzeyleri pürüzlüdür. Bahçe kısımlarında, otopark girişlerinde, bina çevrelerinde, yolların teşkilinde, çim ekilmeyen ağaçsız kısımlarda, düzenlenecek peyzaj ve uygulama projelerine göre granit parke taban tuğlası uygulamaları yapılır. Döşeme işlemini takiben tuğla yüzeylere koruyucu bir tabaka püskürtülerek, kirlenme ve yosunlaşmaya karşı önlem alınır. Yer altı kapalı otoparkı zemin betonu dökülürken, betonyerdeki karışımın içine ölçüsüne göre çelik tel kanştırılır. Ayrıca betonun yüzeyine dış etkenlere karşı koruyucu, tozuma önleyici malzeme sürülür. Döküm sırasında genleşme derzleri bırakılır.

SIVALAR, DUVAR KAPLAMALARI, FAYANSLAR, BOYALAR
Sıvalar çimento katkılı hazır sıva olup, ek yerlerine sıva filesi ve köşelerde paslanmaz köşe profilleri tatbik edilir. Apartman ana giriş holündeki duvarlar, asansör kapısı söveleri, detay projelerinde gösterildiği şekilde tabii granit plakalarla kaplanır. Plakalar duvarlara epoksi yapıştırıcılar ile tesbit edilip, en alttaki plaka zemine oturtulur. Merdiven kovalarında çatlamaya karşı sıva üstüne cam elyaflı duvar kaplaması tatbik edildikten sonra, üzerine saten ipek mat boya sürülür. Dış cephelerdeki izolasyon plakalarının üstü kendi özel sıvası ile, sıva fileli ve köşe profili olarak sıvanır. Dış cephelerde granit veya ithal seramik porselen alüminyum kaplama yapılacak kısımlar olursa, uygulama için detay projesi çizilir. Bağımsız bölümlerdeki sıvalar çimento ve alçı esaslı olup, mekanların özelliğine göre cinsler belirlenir. Dairelerin iç duvarları sıva üstüne entegre saten perdah alçısı uygulandıktan sonra Su bazlı Ishakol, Marshall, Betek, Polisan, Dyo veya muadili ile iki kat boyanır. Banyo, tuvalet, çamaşırlık gibi bölümlerinin duvarları birinci sınıf Eczacıbaşı-Vitra veya muadili fayans ve seramiklerle kaplanır. İç köşelerde, eşiklerde pirinç veya alüminyum geçiş ve köşe profilleri bulunur.

TAVANLAR
Mutfak, banyo gibi mekanlarda, projesinde asma tavan gösterildiğinde uygulamalar rutubete dayanıklı alçıpan levha ve galvanizli metal askılar ile yapılır. Ek yerlerine cam tülü file yapıştırılıp macunlanır. Kullanılan boyalar rutubete dayanıklı cinsten seçilir. Salon, koridor, antre ve odalarda gizli (spot) ışıklandırma, kartonpiyer, asma tavanlar projesine uygun olarak yapılır.

MUTFAKLAR
Mutfaklar I 20 yerleşim detay projelerine uygun olarak tefriş edilir. Mutfaklar modüler sistem dolaplı, aksesuarlı, tezgahlı ithal Alnoplan veya emsali değerde Scavollini, Nolte, Veneta Cucine veya muadili markalardan seçilir. Tezgah altında ve tezgah üstlerinde iç aksesuarlı dolaplar bulunur. Tezgahlarda Franke, Blanko ve muadili markalardan çift gözlü Eviye bulunur. Mutfaklarda SİEMENS/BOCSH marka veya muadili doğalgazlı ankastre paslanmaz çelik ocak, aynı markadan paslanmaz çelik davlumbazlı aspiratör bulunur. Buzdolabı, Bulaşık makinesi, mikrodalga fırın, set üstü ve altı fırın için yerler bırakılacak, elektrik ve su bağlantıları döşenecektir. Bataryalar ECA veya muadili markadan seçilir. Döşemeler granit seramik olup, isteyene parke de döşenebilir.

BANYO, DUŞ, WC, ÇAMAŞIRLIK
Banyolarda Vitra, Artema veya muadili jakuziler, kabinli duş tekneleri, hilton tipi dolaplı (Alno) veya yarım ayaklı lavabolar Vitra, Çanakkale veya muadili gömme rezervuarlı, Vitra veya muadili asma klozet sistemleri, Vitra veya muadili batarya, musluklar; Artema Eca veya muadili markadandır. Havluluk, sabunluk, kağıtlık, askılık, bardaklık, ayna vs. aksesuar, asma tavan ve ışıklandırma sistemi, çamaşırlıkta çamaşır makinesi için temiz ve pis su bağlantıları yer sifonları gibi elemanlar da genel olarak bu mekanlarda bulunacaktır.

GÖMME DOLAPLAR
Dairelerin giriş holünde onaylanacak proje detaylarına göre vestiyer yapılacaktır. Bu dolapların renk ve kaliteleri iç mekandaki kapılara uygun olacaktır.

KORKULUKLAR
Balkonlar, merdivenler, teraslar vb. kısımlarda kullanılması gereken korkuluk seçimlerinde kullanılacak malzemelerin et kalınlığı eksiz bükülmesi emniyeti dayanıklık gibi kriterleri firma ve malzeme seçiminde dikkat edilecek husustur. Bu korkuluklar yatayda 80kg/m’lik kuvvete dayanacak şekilde projelendirilip, Poliform, Palmek veya muadili markalarından alüminyum paslanmaz çelik kutu veya boru profildendir. Korkuluklarda kullanılacak camlar darbeye Dayanıklı lamine emniyet camıdır. Kapısı ve aksesuarları içi dolu alüminyum profilden ve 6 mm’lik emniyet camlıdır. Kapılarda hidrolik kapatma, kapı açma otomatiği bulunur. Otopark girişlerine galvaniz çelik panel arası poliüretan dolgulu, katlanır sistem elektrik motorlu uzaktan kumandalı kapı takılır.

Dış Resimler

Kat Planları

İç Resimler

Aynı Bölgedeki Diğer Projeler


Warning: fopen(/var/www/vhosts/yeniprojeler.com/httpdocs/cacheyeni/httpwwwyeniprojelercomistanbul-anadolu-yakasikartal-yeni-konut-projeleriestanbul-yapi-vadi-kule-kartal): failed to open stream: Böyle bir dosya ya da dizin yok in /home/yp/public_html/proje.php on line 449

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/yp/public_html/proje.php on line 450

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/yp/public_html/proje.php on line 451