145,000 TL'ye OYAKKENT'li olabilirsiniz!

İstanbul'un yükselen değerlerinden olan Başakşehir'in gözde projelerinden OYAKKENT hızla büyümeye devam ediyor.
145,000 TL'ye OYAKKENT'li olabilirsiniz!

OYAK İnşaat Genel Müdürü Oğuz Demirkılıç önemli açıklamalarda bulundu.  İşte gayrimenkul sektörünün has oyuncuları, yatırımcılar ve ev sahibi adaylarının işine yarayacak ayrıntılar…

Oğuz Demirkılıç, OYAKKENT’in hitap ettiği kesimleri şöyle özetledi.: “OYAK İnşaat kuruluş amacı olarak OYAK üyelerinin konut ihtiyacını karşılayacak projeler yapmaktadır. Bu amaçla gerçekleştirilen projelerde belirli sayıda konut piyasaya arz edilmektedir.”
 
VAAT EDİLEN SÜREDE 'TESLİM' GARANTİSİ
 
İstanbul dışında genelde büyük şehirlerde, talep doğrultusunda projeler oluşturulduğunu ifade eden Oğuz Demirkılıç, değerlenen projeler hakkında “Ankara Zirvekent Projesini örnek gösterdi. 2008’de teslim edilen 5 etaplık projenin, etaplar halinde tamamlanması 10 sene sürdükten sonra vaat edilen sürede sahiplerine teslim edildi. Şu an bu bölgedeki daireler kiraya verilmede ve ikinci el satışlarda çok kıymetli.” şeklinde konuştu.
 
Yeşil alanın fazla olmasının satış değerlerini yükselttiğini ifade eden Demirkılıç, OYAKKENT projesinin önemine de değindi.  OYAKKENT projesinin daire sayısının talebe göre değişkenlik gösterebileceğini söyledi.
 
ÖN TALEPTE BULUNANLAR DAHA ŞANSLI!
 
“OYAKKENT 2. Etap 2.Faz 507 konutun kaba inşaatı tamamlandı. Konut satışları devam eden 2.Etap 2.Faz projemizde 2012 Mayıs’ında ev sahipleri dairelerinde oturma imkanı bulacak” şeklinde konuşan Demirkılıç, ön talepte bulunan ev sahibi adaylarının daha şanslı olduğunu ifade etti. Ön taleplerin internetten ve satış ofislerinden gerçekleştirilebileceğini göz önünde bulundurarak acele etmenizde yarar var. Başakşehir’in de gelişmesine ve vizyonunun değişmesine yardımcı olan proje, depreme dayanıklı bir coğrafi konumda oluşu, temiz havası, gürültü kirliliği olmaması, 24 saat güvenlikli sitelerin oluşu, şehir merkezinden bunalan insanlar için iyi bir fırsat olacak.
 
Projenin bu etabında Halkbank, İş Bankası ve Vakıfbank ile anlaşma sağlandı. Komisyon ve dosya masrafı ödemeden kredi kullanma imkanı sunuldu. Farklı ödeme planlarına sahip olabileceğiniz projede 1+1 daire fiyatları 145.000 TL-174.000TL arasında, 4+1 daire fiyatları ise  326.000 TL-360.000 TL arasında değişiyor.

Proje detayları için lütfen tıklayın


Paylaş:

HABERLER