Ağaoğlu – Beaulieu iş birliği, Patrick Lecluyse konuşma metni 16.12.2014

Zemin kaplamasında Avrupa’nın lideri olan Beaulieu, Maslak 1453 projesi için Ağaoğlu Şirketler Grubu’yla anlaştı. Beaulieu Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse Konuşma Metni…
Ağaoğlu – Beaulieu iş birliği, Patrick Lecluyse konuşma metni 16.12.2014

Sayın Ali Ağaoğlu – CEO

Sayın Murad Acar –Agaoğlu Projesi Genel Koordinatörü – Mimar

Sayın Basın Mensupları ve Meslekdaşlarım, 

HOŞGELDİNİZ !

Davetimizi kabul ettiğiniz, bize Beaulieu International Grubu tanıtmak ve Türkiye’ye ilişkin planlarımızın neler olduğunu açıklamak için bu fırsatı tanımış olmanız sebebiyle sizlere çok teşekkür ederiz. 

Beaulieu çokuluslu bir aile şirketidir ve şirket merkezi Belçika’da bulunmaktadır. PP granülleri, mühendislik tasarımı ürünleri ve yer döşeme ürünleri alanında dünyanın en önde gelen şirketlerinden birisidir.

37 fabrika, 9 satış ofisi ve 14 ülkeye yayılmış bir alan üzerinde 4 binin üzerinde çalışanımız bulunmaktadır. Şirket olarak bizler kaliteye, müşteri hizmetlerine ve inovasyona değer veren ve tamamı alanında profesyonellerden kurulu bir ekiple çalışıyoruz. 

Bugün burada bulunmamızın en önemli nedeni Beaulieu olarak Türkiye pazarına olan büyük inancımızdır. Türkiye hızlı büyüyen ekonomiye sahip bir ülkedir. Geçtiğimiz son 10 yıldır, ekonomisi daha da güçlenmekte ve çok istikrarlı bir durum sergilemektedir.
 
Türkiye ekonomik bakımından fırsatlar sunan bir ülkedir ve bizler de Türkiye’deki inşaat ve konut sektörünün ne kadar büyük bir hızla yol kat ettiğini görmekteyiz. Türkiye’nin birçok kentinde her gün yeni inşaat ve restorasyon projeleri başlamaktadır. Her gün yeni alışveriş merkezleri, sinemalar, oteller, hastaneler ve üniversiteler açılıyor. Tüm bu kurumların da kaliteli zemin kaplamalarına ihtiyacı var ve Beaulieu Yer Döşeme Çözümleri de işte bu alanda uzmanlaşmıştır. 

Bugün çok önemli bir inşaat şirketi olan Ağaoğlu Şirketi ile çok önemli bir sözleşmeyi imzalamış olduğumuzu sizlere duyurmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bu proje 4 bin 304 daireden oluşuyor ve Beaulieu şirketi de bu projenin 300 bin m²’lik yüksek performanslı ahşap zeminlerini tedarik edecektir. Bu ürün mükemmel bir kaliteye ve çok güzel bir tasarıma sahip bir üründür.
 
Burada Sayın Ağaoğlu’na bizimle gerçekleştirmiş olduğu işbirliği ve Beaulieu Şirketi’ne olan güveninden ve inancından dolayı teşekkür etmek isterim. Ağaoğlu kaliteye önem veren ve yüksek standartlara sahip bir şirket olduğunu açıkça göstermiştir. Umuyoruz ki bu ortaklığımız gelecekteki projelerde de devam edecektir.  

İlginiz için teşekkür ederim.


DİĞER HABERLER