Aydoğan İnşaat Caddepark Erenköy projesi tanıtıldı 19.06.2014

Caddebostan, Ataşehir, Erenköy, Suadiye, Moda gibi İstanbul Anadolu yakasının önemli semtlerinde yaptığı A plus butik projelerle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat, Bağdat Caddesi’nde hayata geçirdiği Caddepark Erenköy’ü, 19 Haziran Perşembe günü elit bir basın toplantısıyla tanıttı.
Aydoğan İnşaat Caddepark Erenköy projesi tanıtıldı 19.06.2014
 
İstanbul Anadolu yakasında 1987 yılından beri yaptığı farklı ve kaliteli işlerle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat, 2014 yılının ilk projesi Caddepark Erenköy’ü 19 Haziran Perşembe günü Erenköy Divan Brasserie’de düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı. 2013’ün son ayında görücüye çıkan Aydoğanpark Tuzla’dan sonra Aydoğan İnşaat, Caddepark Erenköy projesi ile Bağdat Caddesi’nin en prestijli projesini hayata geçiriyor. Bağdat Caddesi’nin en popüler lokasyonunda yer alan Caddepark Erenköy, kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden birini sunuyor.
 
Basın toplantısında konuşma yapan Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu İrfan Aydoğan, “Caddepark Erenköy bizim için önemli bir proje. Bildiğiniz üzere 1987 yılından beri İstanbul Anadolu yakasının çeşitli lokasyonlarında A plus butik projelere imzamızı taşıyoruz. Cadde bu kadar şantiye alanına dönmüşken, Caddepark Erenköy projemiz ile daha şimdiden aldığımız güvenlik önlemleri, çevreye rahatsızlık vermemiz ve inşaat kalitemizle dikkat topluyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Paylaş:

HABERLER