Beaulieu, Ağaoğlu Maslak 1453’te ne yapacak? 16.12.2014

Zemin kaplamasında Avrupa’nın lideri olan Beaulieu Uluslararası Grup; Maslak 1453 projesinde toplamda 300 bin metrekarelik zemin kaplayacak.
Beaulieu, Ağaoğlu Maslak 1453’te ne yapacak? 16.12.2014

Zemin kaplamaları alanında Avrupa’nın lideri olan Belçika merkezli Beaulieu Uluslararası Grup (B.I.G), “proje cenneti” olarak nitelendirdikleri Türkiye pazarına girişini, hedeflerini ve de projelerini düzenlenen bir basın toplantısıyla duyurdu.

İstanbul’daki Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen basın toplantısına, Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, Beaulieu Satış Direktörü Francis Gistelinck ile Türkiye Satış Müdürü H. Ümit Arısoy ile şirketin en büyük anlaşmaya imza attığı Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu katıldı. 

Maslak 1453’te 4304 konut var

Basın toplantısında ayrıca Eylül 2013’te Türkiye satış ofisini açan Beaulieu Uluslararası Grup’un en büyük anlaşmasını Ağaoğlu Şirketler Grubu ile gerçekleştiği de açıklandı. Ağaoğlu’nun 4304 konuttan oluşan Maslak 1453 projesinde 300 bin metrekarelik bir zemin kaplama gerçekleştirdiklerini belirten Beaulieu Türkiye Satış Direktörü H. Ümit Arısoy, “Bu anlaşma, böylesine önemli bir firma ile iş yapabilmek ve de pazarda firmamızın hak ettiği yeri bulması adına bizler adına çok önemlidir. Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse de Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’na işbirliği ve Beaulieu Şirketi’ne olan güveninden ve inancından dolayı teşekkür etti. Ağaoğlu’nun kaliteye önem veren ve yüksek standartlara sahip bir şirket olduğunu belirten Lecluyse, “Ortaklığımız gelecekteki projelerde de devam edecektir” dedi.  

 


DİĞER HABERLER