Gökdeniz Kartal nerede? 12.12.2014

Deniz ve Gök bloklarından oluşan Gökdeniz Kartal, eşsiz Adalar manzarası ile Kartal’da yükseliyor.
Gökdeniz Kartal nerede? 12.12.2014

E-5 ANKARA İSTİKAMETİNDEN GELİRKEN
E-5 Ankara istikametinden gelirken Kartal Köprüsünü geçtikten sonra Esentepe Sahil yolu sapağından giriş yapılır. 100 m sonra dört yolu geçip sahile doğru ilerleyiniz, iki ışık geçtikten sonra ilk kavşaktan sol tarafa, Esentepe Mahallesi tabelasından Tecerdağı Caddesine giriniz. 250 m. sonra sağ tarafta satış ofisimize ulaşabilirsiniz.

 

E-5 KADIKÖY İSTİKAMETİNDEN GELİRKEN
E-5 Kadıköy istikametinden gelirken Kartal Anadolu Adliyesini geçtikten 100 m sonra ilk girişten (Esentepe Sahil Yolu) sağa girip sahile doğru ilerleyiniz, iki ışık geçtikten sonra ilk kavşaktan sol tarafa, Esentepe Mahallesi tabelasından Tecerdağı Caddesine giriniz. 250 m. sonra sağ tarafta satış ofisimize ulaşabilirsiniz.

TEM’DEN GELİRKEN
TEM Kartal çıkışından çıktıktan sonra Kartal Köprüsü üzerinden Harem–İstanbul yönünde E-5‘e bağlanılır. Esentepe Sahil Yolu sapağından giriş yapılır. 100 m sonra dört yolu geçip sahile doğru ilerleyiniz, iki ışık geçtikten sonra ilk kavşaktan sol tarafa, Esentepe Mahallesi tabelasından Tecerdağı Caddesine giriniz. 250 m. sonra sağ tarafta satış ofisimize ulaşabilirsiniz.

SAHİL YOLUNDAN GELİRKEN
Kadıköy istikametinden Kartal istikametine doğru tabelalar takip edilerek Dragos’u geçtikten sonra , Atalar Mahallesi sapağından giriş yapılır. Anadolu Adliyesine doğru giderken Ticaret Lisesini geçtikten sonra sağ tarafa Esentepe mahallesi tabelasından Tecerdağı caddesine giriniz. 250 m. sonra sağ tarafta satış ofisimize ulaşabilirsiniz.

BAĞDAT CADDESİ’NDEN (MİNİBÜS YOLU) GELİRKEN
Bostancı, Küçükyalı’dan Kartal istikametine doğru tabelalar takip edilerek Anadolu Adliyesine doğru giriş yapınız. Ticaret Lisesini geçtikten sonra sağ tarafa Esentepe Mahallesi tabelasından Tecerdağı Caddesine giriniz. 250 m. sonra sağ tarafta satış ofisimize ulaşabilirsiniz.

LOKASYON
Tüm İstanbul;
Metro (Marmaray), Deniz Otobüsü, E5, Sahil Yolu, Marina, Kartal Merkez, Anadolu Adliyesi, Kartal Hastanesi, Sinema, Kültür Merkezi "yürüme" ortalama 7 dakika…
Sonrası,  “araçla” ortalama
Sabiha Gökçen 15,
Boğaz Köprüsü 20,
Kadıköy 15,
Fenerbahçe Stadı 13,
Telekom Arena 35,
Beşiktaş 30
Yalova 45 dakika

GÖKDENİZ KARTAL İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adres: Atalar Mahallesi, Tecerdağı Caddesi No. 49 Kartal – İstanbul
Tel: 0216 353 40 10
Faks: 0216 374 44 10
[email protected]
www.gokdenizkartal.com


DİĞER HABERLER