Tarlabaşı 360 projesinin özellikleri 17.11.2014

İstanbul’un kalbi Taksim’de yer alan Tarlabaşı360 projesi’nde, Türkiye’de konut sektöründe bir ‘ilk’ başarılarak, rezidanslar benzer modelleme yerine her biri diğerlerinden farklı tasarlanarak kişiye özel satışa sunuldu.
 Tarlabaşı 360 projesinin özellikleri 17.11.2014

Çalık Gayrimenkul tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk ‘kentsel yenileme’ projesi olma özelliği taşıyan Tarlabaşı360’ta rezidanslar ve ofisler, 17 Kasım 2014 Pazartesi günü proje alanında gerçekleştirilen basın lansmanıyla satışa sunuldu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin’in katılımıyla düzenlenen basın lansman toplantısında, Beyoğlu Belediyesi'nin önderliğinde hazırlanan Tarlabaşı360 Projesi’nin ülkenin ilk kentsel yenileme projesi olmasının yanında Türkiye'de kamu ve özel sektör eliyle yapılması bakımından da bir ilk olduğu belirtildi.

Rezidansların her biri farklı tipte tasarlandı
Satışa sunulan 97 rezidans ünitesinin her biri farklı tasarım, büyüklük ve yapıda olmasıyla dikkat çekiyor. Projedeki herhangi bir rezidans, satın alan kişiye özel olacak ve her anlamda yatırım değeri yüksek, benzersiz bir konuta sahip olacak. Tarlabaşı360 projesinde satışa sunulan toplam 193 ofis ve rezidans ünitesi için yer altı otoparklarının tahsis edilecek toplam 395 araçlık otopark alanı bulunuyor. 

Yüzme havuzu, sauna, pilates, yoga, 7/24 hizmet
Her biri farklı tasarlanan rezidanslar, balkonları, teras ve çatı terasları ile hayatı kişiye özel olarak benzersiz bir hale getiriyor. Tamamı birinci sınıf malzemelerle donatılmış projede göz kamaştıran full ankastre ve beyaz eşyalarla şık ve modern bir hayat sunuluyor. Tarlabaşı360 Projesi’nin rezidanslarında kapalı yüzme havuzu, Fitness-SPA, Pilates, Yoga Salonu, Sauna, Buhar Odası, Restoran, Kafe gibi tesisler modern ve yüksek bir yaşam kültürü için gerekli tüm tesisleri içeriyor. Rezidanslarda ayrıca en üst düzey konforlu bir yaşam için gerekli olan 7/24 hizmet veren house keeping ve vale park, resepsiyon, teknik servis ve consierge servisleri de yer alıyor. 7/24 güvenlik kameralarıyla korunan projede, güvenlik de en üst düzeyde tutuluyor.

Tarihi doku ve modern mimarinin eşsiz bileşimi
Tarlabaşı360 projesinin cephe mimarisi tarihi dokuyu modern mimari ile birleştirerek yeni bir sosyal çekim alanı olmaya hazırlanıyor. Proje içerisinde, Sn.Pantaleon Kilisesi, Ermeni Vakıf okulu ve Süryani kilisesi de bulunmakta olup bu yapıların da restorasyonu proje kapsamında Gap İnşaat tarafından gerçekleştiriliyor. 

Tarlabaşı360’da, 9 ada arasındaki konsept caddeler, sanat galerileri, şık mağazalar ve yemek mekanlarıyla nostaljik bir atmosfer oluşturulması hedefleniyor. İstanbul’a yakışır bir yaşam için geliştirilen ve Türkiye’de benzersiz bir örnek oluşturan Tarlabaşı360 projesi, hem yeni konuklarına hem de bölgeye ve şehre büyük bir değer katacak.

 


DİĞER HABERLER