2015 ICSC Solal Marketing Awards’ Finalistleri Açıklandı Primemall Gaziantep Fark Yaratan Açılışıyla Finalistler Arasında

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi'nin (ICSC) düzenlediği ve her yıl AVM’lerin pazarlama yönetimi alanında en iyi ve fark yaratan projelerinin ödüllendirildiği ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'nde (Solal Marketing Awards) dünyadan birçok prestijli proje finale kaldı.
2015 ICSC Solal Marketing Awards’ Finalistleri Açıklandı Primemall Gaziantep Fark Yaratan Açılışıyla Finalistler Arasında

Açılışıyla yankı uyandıran Primemall Gaziantep de  “2015 ICSC Solal Marketing Awards” finalistleri arasında gösterildi.

Elli sekiz yıl önce kurulan ve dünya çapında 70 bin üyesi olan ICSC, her yıl dünyanın en kaliteli alışveriş merkezlerini ve dünya ekonomisine yön veren liderleri bir araya getirerek başarılı projeleri ödüllendiriyor. Geçtiğimiz yıllara göre rekor sayıda başvurunun olduğu 2015 ICSC Solal Marketing Awards’da 25 farklı ülkeden 232 katılımcı arasından yüksek kalite kriterlerine bağlı olarak finalistler belirlendi. Primemall Gaziantep’in de aralarında bulunduğu finalistler 2 Haziran 2015 tarihinde Kopenhag’da gerçekleştirilecek ICSC Avrupa Pazarlama Konferansı’nda ödüllendirilecek. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Prime Development CEO’su Dr. Artuğ Çetin; “Dünyanın ilgiyle takip ettiği ve birçok prestijli projenin yarıştığı ICSC Solal Pazarlama Ödülleri’nde finale kalmak; yaptığımız iş ile doğru yolda olduğumuzu görmemizi pekiştirirken aynı zamanda prestijimizi de artırıyor. Ödüle doymayan proje olarak anılmaya başlayan Primemall Gaziantep, tasarımı ve kalite anlayışı ile dünya tarafından da tescilleniyor” dedi.             

Primemall Gaziantep Prestijini Artırıyor

2013 yılında ‘farklı’ mottosuyla açılan ve farkını ortaya koyan Primemall Gaziantep,  European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) tarafından Avrupa’nın ‘En İyi Perakende Geliştirme’ ve ‘En İyi Perakende Mimari’ ödüllerine layık görülmüştü. Türkiye’nin önde gelen firmalarının katıldığı ‘Sign of the City’ ödülü ile 2014 yılında bir kez daha ödüllendirilen Primemall Gaziantep, şimdi de Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC)'nin düzenlediği ve her yıl AVM’lerin pazarlama yönetimi alanında en iyi ve fark yaratan projelerinin seçildiği ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'nde finalist olmaya hak kazandı. 


DİĞER HABERLER