2017’ nin En Yeni Tasarımları Samsun 2.Mobilya Dekorasyon Fuarı’ nda

Karadeniz İhracatı Gücüne Güç Katacak
2017’ nin En Yeni Tasarımları Samsun 2.Mobilya Dekorasyon Fuarı’ nda

“Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği ve KOSGEB’in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan “SAMSUN MOBİLYA DEKORASYON 2017’’ 2.Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 7- 12 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Tüyap Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz;

“Türkiye’nin en eski mobilya üretim bölgelerinden biri olan Samsun’da geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz fuar ile “Samsun Markasını” yukarılara taşıyarak hem yurtiçi satışlarda hem de hedef ülkelere ihracatta rakiplerine karşı büyük avantajlar sağlamıştır.Bu yıl ikincisini gerçekleştireceğimiz fuarda çağdaş ve özgün tasarımların ve yeni teknolojilerin ilgililere tek çatı altında tanıtılmasını ve önemli ticari bağlantılar yapılmasını hedefliyoruz” dedi.

Ülke Genelinden ve Yurtdışından Profesyonel Ziyaretçiler

Ziyaretçiler Hakkında Açıklama Yapan Cihat Alagöz;

“Karadeniz Bölgesi geneli ve ülkenin dört bir tarafında,yapılan etkin tanıtım, reklam, saha pazarlama ve duyuru faaliyetleri doğrultusunda 40.000’e yakın hedef ziyaretçi kitlesinin fuara gelmesini bekliyoruz. Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nın katılımcı ve ziyaretçileri; ürünlerin gelişimini takip etme, ilerleyen teknolojik gelişmeleri yakından tanıma, yeni ürün ve tasarımlar hakkında bilgi edinme, firmaların üretim-satış kapasitelerinin değişen dengelerini ve ürün fiyatlandırmalarını takip etme imkânının yanı sıra üretici firmalar ile hedef ülkeler arasında önemli ticari bağlantılar yapılmasını hedeflemekteyiz.” dedi.

Karadenizli Mobilya Üreticileri, İhracat İçin Atağa Kalkıyor

Alagöz;

Azerbaycan, İran, Gürcistan, Ukrayna’ dan 100’ü aşkın mobilya ve dekorasyon sektöründe faaliyet gösteren, perakende mağaza zinciri sahipleri, mimarlar, müteahhitler ve firmaların satın alma yöneticileri Samsun 2.Mobilya Dekorasyon Fuarı’ nda, yeni tasarımları yerinde incelemek, bayilik ve satın alma anlaşmaları yapmak üzere Samsun’ a gelecekler.

Fuarda gerçekleşecek önemli iş bağlantıları ile Karadeniz’de faaliyet gösteren mobilya üreticilerinin ihracat hacimlerinin arttırılması ve Samsun Markası’nın tüm dünyaya tanıtılmasını öngörüyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Fuar Kapsamı;

Ev mobilyaları ( Yemek Odaları, Yatak Odaları, Oturma Grupları, Modüler Mobilyalar, Banyo ve Mutfak Dolapları, Bebek, Çocuk, Genç Odaları, Çekyatlar, Kanepeler ), Dekorasyon Firmaları, Yatak Baza Çeşitleri, Zemin Döşemeleri, Bahçe Mobilyaları, Mimari Proje Ofisleri

Fuar Tarihleri: 07-12 Mart 2017

Fuar Ziyaret Saatleri:7–8–9–10–11 Mart 2017 / 10.00 – 20.00

12 Mart 2017 / 10.00 – 19.00

Ulaşım: Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’ ne Tramvay Hattını Kullanarak Ulaşabilirsiniz.

Ücretsiz Servis: Cumhuriyet Meydanı Atatürk Parkı Karşısı Anayol üzerinden fuar alanına sefer düzenleyecek olup, güzergah üzerinde duraksama yapmayacaktır.

Servis Saatleri:

Meydan Kalkış: 11.00 – 13.00 – 15.00 – 17.00 – 18.00

Fuar Alanından Kalkış: 12.00 – 14.00 – 16.00 – 18.00 – 20.00

Fuara Giriş: Girişler ücretsizdir.

 


Paylaş:

Yapı ve Sektörel Haberler