2021 Yapı Fuarı Ne Zaman?

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 01 – 04 Nisan 2021’de.
2021 Yapı Fuarı Ne Zaman?

İnşaat sektörünün trendlerinin konuşulacağı ve en yeni yapı teknolojileri ve yapı ürünlerinin sergileneceği 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Fuarı, T.C. Ticaret Bakanlığı’nın tüm ulusal ve uluslararası fuarların 1 Eylül 2020 sonrası döneme ertelenmesine yönelik kararı dikkate alınarak, 01 – 04 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 43. kez düzenlenecek Fuar, planlandığı şekilde katılımcılarını, ziyaretçilerini ve yerli ve yabancı alıcılarını yeni tarihinde ağırlayacak.

 

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’u düzenleyen küresel fuarcılık şirketi Hyve Group’un Bölge Direktörü Kemal Ülgen, katılımcılar, ziyaretçiler ve dernekler başta olmak üzere tüm paydaşlar için faydalı ve verimli bir fuar düzenlenmesinin temel öncelikleri olduğunu vurguladı. Ülgen, şöyle devam etti:

 

“Küresel çapta yaşanan COVID-19 virüs salgının yayılmasının engellenmesi amacıyla Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığının tüm ulusal ve uluslararası fuarların 1 Eylül 2020 sonrası döneme ertelenmesine yönelik kararı dikkate alınarak, 24 – 28 Ağustos 2020 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 43. kez düzenlenmesi planlanan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, bu tarihlerde gerçekleşmeyecek; bunun yerine 2021 yılında 01 – 04 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleşecektir. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştireceğimiz 43. Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul’da, iş birliklerimizi her zaman olduğundan daha kapsamlı ve güçlü bir şekilde hayata geçirmeyi ve sizleri ağırlamayı heyecanla bekliyoruz.”

 

2019 Yılında 135 Ülkeden 69 Bin’e yakın Ziyaretçi Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da Buluştu

Balkanlar, BDT ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan geniş bölgenin en büyüğü olan, dünyada ise ilk 5’te yer alan Fuar, 4 gün boyunca tüm dünyadan ziyaretçilerini ağırlamak için hazırlıklarına devam ediyor. Ticaret Bakanlığı’nın desteği ile Hyve Group tarafından düzenlenecek olan Fuar, güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alım fırsatları yaratmayı hedefliyor. Turkeybuild İstanbul, sektör stratejisini desteklemek, bilgi alışverişi sağlamak, inovasyonu teşvik etmek ve de yapı sektörünün kamu, özel sektör ve akademik boyutları arasında etkileşim sağlayarak yeni fikirlerin tanıtılmasını sağlamak için iş geliştirmeye yönelik etkinliklerle dolu verimli bir platform sağlıyor. 2019 yılında 135 ülkeden toplam 68.738 kişinin ziyaret ettiği Fuar’da 12 farklı ülkeden 555 kuruluş katılımcı olarak yer almıştı.


Paylaş:

Emlak Gündemi