Ant Yapı’nın ‘yeşil’ ofisi Antplato 18.11.2014

Ant Yapı’nın Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato, hem konforlu hem de yeşil…
Ant Yapı’nın ‘yeşil’ ofisi Antplato 18.11.2014

Çevre dostu projelere imza atan Ant Yapı, Antplato’yu uluslararası alanda saygınlığı en yüksek yeşil bina çevresel etki değerlendirme metodolojilerinden, Amerika merkezli LEED kriterlerine uygun olarak ve Leed Gold adayı olarak tasarladı. Elektrikli ve hibrit özel araçların şarj edilebileceği alanlar sunan proje, “yeşil kiralama modeli” ile ofisin enerji tasarrufunu bireysel kullanıcıların kontrolüne vererek sürdürülebilir bir yaşam ve çalışma alanı sağlıyor.
Ayrıntılı bilgiler www.antplato.com adresinden ya da 0216 630 68 68 ve 0212 692 00 32 numaralı telefonlardan alınabilir.

Leed Sertifikası nedir?
LEED (Leadership in Energy and Efficiency Design / Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik), Amerika Birleşik Devletleri Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilmiş çevreye duyarlı yapı sertifikasıdır. Bugün LEED, dünyada en yaygın, en güvenilir ve en geçerli “Yeşil Bina Sertifika Sistemi”dir. Amacı, insana ve doğaya saygılı yeşil binalar ve yerleşkeler yaratarak dünyamızın daha yaşanabilir olmasını sağlamaktır. Gönüllü bir sertifika sistemi olan “Yeşil Bina Derecelendirme Sistemi” ile yapılarda ölçülebilir oranlarda verimliliğin arttığı bilimsel verilerle ortaya konmuştur.

 


DİĞER HABERLER